Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
The Body Lotion Ampliar

The Body Lotion

Augustinus Bader

Formulada per a tot tipus de pells.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Body Lotion

93,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 100 ml
Aplicador Body Lotion

Inspirada en 30 anys d'investigació i innovació, estaloción hidratant lleugera deixa la pielnutrida, suau, flexible i a el mateix temps ajuda a millorar visiblement l'aparença de la cel·lulitis i les estries.

Desenvolupat pel nostre TFC8® patentat, una barreja d'aminoàcids naturals, vitamines d'alt grau i molècules sintetitzades que promouen els processos innats de rejoveniment i reparació de la pell, a més d'un complex de polisacàrid protector que millora la comunicació cel·lular i la capacitat de la pell per retenir aigua. La vitamina B5 que bloqueja la
humitat i la vitamina E antioxidant protegeixen la pell de l'envelliment prematur, mentre que la mantega de karité restauradora i el calmant Aloe Vera el fan ideal per a la cura després de el sol.

fórmula:
• Hidrata i protegeix.
• Redueix l'aparició de cel·lulitis i estries ..
• Calma i suavitza la pell després de l'exposició a el sol ..
• Millora la textura i el to de la pell reduint l'aparició de taques fosques.

Manera d'utilitzar:
• Aplicar després de l'bany o la dutxa.

Ingredients Actius:
TFC8®: Un complex d'aminoàcids naturals, vitamines d'alt grau i molècules sintetitzades que es troben naturalment en la pell, que guia nutrients clau i ingredients naturals potents a les cèl·lules de la pell, creant un ambient òptim per als processos innats de reparació i renovació de el cos.

Complex de polisacàrid: ajuda a millorar la comunicació cel·lular, promou la capacitat de la pell per retenir la humitat i protegeix contra la pèrdua d'aigua transepidèrmica.

Vitamina B5: Aquesta vitamina profundament hidratant ajuda a mantenir la pell suau i llisa a l'absorbir la humitat de l'aire i bloquejar-la sota de la superfície de la pell per a un efecte de farciment.

Vitamina E: una vitamina condicionadora de la pell que dóna suport a la funció de barrera per optimitzar els nivells d'hidratació a la pell i protegir-la dels factors estressants externs

Aloe Vera: Aquest emolient relaxant hidrata mentre crea una barrera protectora a la pell.

Mantega de Karité: aquesta mantega d'origen sostenible ofereix beneficis condicionadors intensos per millorar l'elasticitat i la suavitat. La seva composició única i propietats regeneratives el fan ideal per a tractar l'aparició d'estries i cicatrius.


Newsletter Regia
PayPal